LOGO AZIMUT
Home O nama Godišnji plan Najave Vreme Članstvo Galerija Linkovi Kontakt Arhiva

Prvomajski praznici u Kotoru 28.4.-1.5.2018.

Kolužanske grede, Lovćen, Velji vrh Reovačka greda...

IZMENE U VEZI NAJAVE ISPOD OVOG TEKSTA:

OBAVEŠTAVAM SVE UČESNIKE AKCIJE ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE DA JE VREME POLASKA IZMENJENO, POLAZAK JE U PETAK 27.04. U 21.30H, A NE U SUBOTU UJUTRO. POVRATAK JE PREDVIĐEN PREKO PODGORICE, A NE PREKO TREBINJA. MOGUĆE JE NAPRAVITI IZLET DO TREBINJA REDOVNOM LINIJOM OD TIVTA, KOTORA ILI HERCEG NOVOG... RAZLOZI SU PLANINARSKE I TEHNIČKE PRIRODE.

Polazak u subotu 28.4. u 06.30h sa parkinga novobeogradske opštine. Putujemo preko Zlatibora i Budve do Kotora...Smeštaj, obilazak grada, noćenje. Nedelja je predvidjena za obilazak Kolužanskih greda i NP Lovćen. Celodnevna planinarska akcija sa vrlo atraktivnim vidicima ka moru i ka planinama unutrašnjosti Crne Gore...

Ponedeljak je planiran za uspon na Velji vrh, a moguć je uspon na Reovačku gredu koji je zahtevan i traži izvesnu spretnost pri kretanju po stenovitom terenu. U slučaju snega i klizavog terena uspon na Reovačku gredu će izostati.

Utorak je rezervni dan i može se kombinovati sa izlaskom na Krstac i na vidikovac iznad Kotora Pestingrad, ili na uspon na neki od pomenutih vrhova u slučaju lošeg vremena prethodnih dana...Vremenske prilike će odredjivati i redosled uspona po danima. U svakom slučaju utorak je dan za povratak preko Trebinja gde je predvidjeno duže zadržavanje i obilazak grada...

Povratak u Beograd u sredu u jutarnjim satima, izuzetno u utorak kasno uveče.

Smeštaj u Dobroti, 5km od Kotora, komforni apartmani (kupatilo, kuhinja, odvojeni kreveti).

Planinarske akcije će trajati do popodnevnih časova i biće vremena za obilazak grada.

Cena (prevoz i tri noćenja) 70 evra.

Moguća su odstupanja od datuma polaska, alternativa je 27.4. u večernjim časovima o čemu će učesnici biti blagovremeno obavešteni.

Vlada Radivojević 063:735 74 63.