LOGO AZIMUT
Početna O nama Godišnji plan Najave Izveštaji Članstvo Galerija Linkovi Kontakt Arhiva


UPUTSTVO ZA DOBIJANJE ISPISNICE IZ PD AZIMUT

Ukoliko više ne želite da budete član našeg Društva, kako biste dobili Ispisnicu, koja će Vam omogućiti da postanete član nekog drugog Društva/Kluba (saglasno Statutu PSS-a i Pravilniku o registru PSS-a), potrebno je:

1. Podnošenje zahteva

Potrebno je da nam dostavite zahtev za dobijanje Ispisnice, u kome su navedeini Vaši podaci (ime, prezime i broj članske kartice), kao i način na koji želite da Vam bude dostavljena Ispisnica (lično, ili poštom).

Zahtev ne mora da sadrži obrazloženje.

U skladu sa važećim Pravilnikom o registru PSS-a (čl. 25, 31 i 33), zahtev za ispisnicu obavezno mora da sadrži i naziv Društva/Kluba u koji član želi da pređe.

Zahtev za izdavanje ispisnice za maloletnog člana Društva potpisuje roditelj ili staratelj.

Zahtev možete dostaviti:

a) lično na redovnim sastancima Društva, sredom od 20:00 do 21:00, Narodnih heroja 11, Novi Beograd, ili

b) mejlom na info@pdazimut.rs

Napomena:

U cilju zaštite članstva, ukoliko zahtev za dobijanje Ispisnice dostavljate elektronskim putem, obavezno je da zahtev bude upućen sa e-mail adrese koju ste naveli u evidencionom listu prilikom učlanjenja.

2. Dobijanje Ispisnice iz PD Azimut

Ispisnica će biti pripremljena u roku od 7 dana od prijema Vašeg zahteva.

Ispisnicu možete preuzeti lično, na nekom od narednih redovnih sastanaka Društva, ili Vam može biti dostavljena poštom, ukoliko ste to naveli u svom zahtevu.

Napomena:

Ispisnica može biti dostavljena poštom isključivo na adresu boravišta koja je navedena u evidencionom listu prilikom učlanjenja.